/  Pool-Center   /  Welkom op onze nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website

Alle informatie omtrent onze firma, producten en realisaties zijn in een overzichtelijk nieuw jasje gestopt. Op deze manier willen we onze klanten nog beter gaan begeleiden en adviseren bij de aankoop van een infraroodcabine, de plaatsing van een zwembad of de aankoop van zwembad- en onderhoudsproducten.  
De nieuwe website is opgedeeld in 2 blokken om de overzichtelijkheid van informatie te garanderen. Enerzijds hebben we het deel Infraroodcabines en anderzijds het deel zwembaden. Switchen tussen beide items kan eenvoudig door het submenu dat u bovenaan de pagina kan terugvinden (blauwe balk).
pool-center-healthcompany-infraroodcabines  pool-center-healthcompany-zwembaden

Nieuw is ook de webshop voor infraroodcabines waar je nu heel eenvoudig een Health Company cabine en accessoires kan bestellen.