Pool-center - Health Company logo-white

Health Company

Health Company is een naam met faam in het wereldje van infrarood cabines. Sinds 1989 brachten zij als eerste de infraroodcabine op de Europese markt. Intussen tijd groeide Health Company uit van pionier in Europa naar marktleider en dit met een netwerk van meer dan 100 dealers. In België is Pool-Center uit Erpe-Mere de belangrijkste dealer.

 

Wij nodigen u graag uit in onze winkel, zo kunt u ontdekken welke unieke mogelijkheden onze infrarood cabines u te bieden hebben. Sinds de start van onze onderneming in 1989 is er veel veranderd qua design en techniek. Health Company hecht veel waarde aan de ontwikkeling van zijn hoogwaardige producten. Door jarenlange ervaring en door de vele verrichte onderzoeken en ontwikkelingen van ons Research en Development team zorgen wij er voor dat onze cabines up-to-date blijven en alle apparatuur aan de hoogste veiligheidsnormen blijven voldoen.

Ons principe

Uw lichaam is uw kostbaarste bezit
Gezond zijn is één zaak, gezond blijven een andere
Lage temperatuur infrarood techniek
Medische HC-med elementen
Aangename diepe warmte zonder onderbreking

Belangrijke eigenschappen

Er zijn een aantal zaken die ons allen bij Pool-Center zeer aan het hart liggen. En precies die zaken zorgen er voor dat u zich nergens zo voelt als in een Health Company infrarood warmtecabine.

Werkzame infrarood elementen:

In samenwerking met gerenommeerde artsen en universiteiten hebben wij het HC-Med element voor lage temperaturen ontwikkeld.

Het unieke besturingsysteem:

Omdat het effect van een infrarood warmtecabine in hoge mate mede bepaald wordt door het unieke gepatenteerde besturingsysteem. Ontdek de mogelijkheden van deze revolutionaire HC besturing.

Hoogwaardig Hout

Alle Health Company infrarood cabines zijn gemaakt van eersteklas Western Red Cedar. Dit geeft u de zekerheid van het belangrijke antibacteriële effect alsmede de weerkaatsing van de straling middels de spiegel in het hout.

Heilzame inhalering

Ervaar de gunstige effecten van microfijne vernevelde watermist met het exclusive Vaposysteem. Rustgevend zeeklimaat - elke dag opnieuw!

Lange garantie

Een Health Company cabine is een aankoop voor het leven. Daarom bieden wij 25 jaar garantie op alle HC-Med elementen.

Dutch design en ontwikkeling

Ons hout groeit in Canada, de technologie wordt gefabriceerd in Duitsland en alle ontwikkeling- en productstudies komen uit Nederland.

Innovatie

Toen wij in 1989 Health Company oprichtte was het voor ons duidelijk dat wij onze klanten het allerbeste infrarood aan wilde bieden, en deze stelling handhaven wij tot op de dag van vandaag. Health Company is infrarood. Wij staan ermee op en gaan ermee naar bed want wij doen niets anders. De meeste aanbieders van infrarood cabines zijn gericht op gemakkelijke verkoop. Dat is ook de reden waarom het ontwerp van hun cabines sterk op het ontwerp is gericht. Voor ons is en blijft het allerbelangrijkste criterium het effect van het systeem. Wij zijn er van overtuigd dat onze innovatieve ontwikkelingen zoals het gepatenteerde revolutionaire besturingsysteem, het bijzondere milde lage temperatuur element en het unieke Vapo inhalatiesysteem veel zullen bijdragen om uw gezondheid te verbeteren en op pijl te houden.

Een betrouwbare partner

Een infraroodcabine van Health Company koopt u voor het leven, daar hebben wij ze voor gebouwd. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze cabines. Daarom geven wij op de medische Health Company HC-med elementen, de motor van onze infrarood cabines, de langste garantie van alle fabrikanten namelijk een eerlijke 25 jaar!  Dit is wat we bedoelen met “levenslange garantie”. Vergelijk het zelf maar.

Het Health Company systeem

De combinatie van het juiste hout, het HC-Med element en het gepatenteerde percentage besturing systeem leidt tot een indrukwekkend effect. Deze therapeutische effecten worden veelvuldig gebruikt in professionele omgevingen zoals zieken- en bejaardenhuizen, fysiotherapy praktijken maar ook veelvuldig bij individuele top sporters en professionele sportverenigingen. U kunt nu precies dezelfde resultaten thuis bereiken.
Natuurlijk willen wij de effecten van onze technologie bewijzen. Daarom waren wij de eerste leverancier die een medisch-wetenschappelijke studie volgens strikte regels lieten uitvoeren.

 

Dit onderzoek door Prof. Dr. Frits Oosterveld, lector aan de Saxion Universiteit van Enschede en Prof.Dr. Hans Rasker van het Medisch Spectrum Twente onderzochten de werking van onze gepatenteerde infraroodtechnologie vooral bij patienten met reumatoïde artritis en spondylitis ankylopoetica, evenals de impact op gezonde gebruikers. De spectaculaire bevindingen werden wereldwijd gepubliceerd en tijdens talloze congressen over de hele wereld werdt er veelvuldig over gesproken.

 

Het gebruik van een Health Company infrarood warmtecabine, zo blijkt uit de resultaten, is een zeer goede therapie om de pijn en stijfheid van spieren en gewrichten te verlichten, evenals de impact bij gezonde gebruikers. Vanwege de diversiteit aan menselijke functies garandeert bewezen succes bij één gebruiker niet noodzakelijk dezelfde impact op andere gebruikers.

pool-center_health company_USB
pool-center_showroom 2
Pool-Center-logo header menu

Bezoek onze winkel

Gentsesteenweg 274 A
B-9420 Erpe-Mere
Openingsuren:
Zie contact pagina

Ook telefonisch staan we je graag bij met professioneel advies.

Ontdek ons volledig gamma infraroodcabines & accessoires online.

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuws en acties.