Ontdek onze nieuwste collectie infraroodcabines

[qodef_product_list_carousel info_position=”info-below-cart-on-image” number_of_columns=”four” space_between_items=”large” orderby=”ID” order=”ASC” taxonomy_to_display=”category” image_size=”” enable_loop=”no” enable_autoplay=”yes” enable_navigation=”yes” enable_pagination=”no” number_of_posts=”50″ taxonomy_category_values=”infraroodcabine-glas, infraroodcabine-hout”]
pool-center_health company_infraroodcabine_VAPO-system_pool-center

VAPO-system®

Verrijk uw cabine met het exclusieve Vapo-System®. De verkoelende nevel voelt heerlijk aan en verhoogt de luchtvochtigheid in de cabine tot 80%. Hierdoor kunt u soepeler ademhalen. Vermeng de nevel met medicinaal zout of zuiverende plantenextracten voor een heilzaam resultaat. Het zout biedt verlichting bij onder meer slijm in de luchtwegen. Bovendien verzacht en reinigt het de huid.

Infrarood: Tal van positieve effecten op uw lichaam

Powerboost

Het infrarood dat de zon uitstraalt, weerkaatst op de aarde en wordt vervolgens door ons lichaam geabsorbeerd en omgezet in lichaamswarmte. Deze warmte hebben wij allemaal nodig om in leven te blijven en wordt intenser als u zich inspant. Dit is precies wat er gebeurt in een infrarood warmtecabine. U krijgt een enorme powerboost welke bovendien het beste medicijn is tegen psychisch en lichamelijk onbehagen.

Meest natuurlijke warmtebron

Onze infrarood warmte-cabines geven precies dezelfde infraroodwarmte af als de infraroodwarmte die door ons eigen lichaam wordt geproduceerd: IR C. Hierdoor zijn onze cabines dus uiterst veilig en zeer effectief. Tevens hebben de cabines een uitstekende therapeutische werking doordat het de natuurlijke lichaamsfuncties stimuleert.

Heilzame werking

De voorbije 40 jaar is er uitvoerig onderzoek gedaan naar de effecten van infraroodtherapie. In Japan is er zelfs een ‘Infrared Society’, een groep artsen, wetenschappers en kinesisten die overtuigd zijn van de weldaden van infraroodstralen en er tegelijk ook verder onderzoek naar doen. Er blijken inderdaad heel wat pluspunten aan een behandeling met infrarood licht.

Infrarood & Sport

Bloedanalyse toont aan dat de doorbloeding tot 30% verbetert en er tot 25% meer bloed aanwezig is na gebruik van onze infraroodcabine. Dit zorgt voor een sneller herstel van geblesseerde spieren, afname van zwellingen en verlichting van pijn.

Pool-Center-logo header menu

Bezoek onze winkel

Gentsesteenweg 274 A
B-9420 Erpe-Mere
Openingsuren:
Zie contactpagina

Ook telefonisch staan we je graag bij met professioneel advies.

Ontdek ons volledig gamma infraroodcabines & accessoires online.

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuws en acties.