Onze Winkel

Uw specialist in het plaatsen en onderhouden van zwembaden regio Erpe Mere

Pool-Center, de zwembad en infrarood cabine specialist opgericht in 2011 te Ottergem.

Wij zijn onze activiteiten gestart met het bouwen van zwembaden. Door de loop der jaren en onze expertise kwamen hier ook herstellingen bij aan de technische installaties van zwembaden, rolluiken alsook renovaties van zwembaden. Mijn passie voor sauna’s was de volgende logische stap in ons aanbod.

In 2015 zijn we verhuisd naar onze huidige locatie op de Gentsesteenweg 274a te Erpe. Hier hebben we nu ons kantoor met bijhorende showroom /winkel waar wij u allerlei zwembadproducten gaande van de zwembad toestellen , onderhouds producten tot de chemische- en wellness producten en infrarood cabines van Health Company kunnen aanbieden.

pool-center_health company_USB

Kristof Van der Vurst

Zaakvoerder Pool-Center

Ik heb al van jongs af een echte passie voor sauna’s waardoor ik doorheen de jaren al heel wat sauna’s getest heb zowel de traditionele Finse sauna’s als infrarood cabines. Door mijn ervaring kan ik jullie diepgaand advies bezorgen alsook persoonlijk begeleiden in jullie zoektocht naar de gepaste sauna.

 

Wat betreft infrarood cabines ben ik uiteindelijk bij Health Company terecht gekomen een Nederlandse producent van infrarood cabines waarvan wij de verdeler zijn op de Belgische markt.

 

Health Company is op en top met zijn product bezig en dit in  allerlei aspecten gaande van ontwikkeling, studie, onderzoek … en het is net dit dat Health Company interessanter maakt voor ons dan de andere cabines op de markt.

Wenst u graag een afspraak om uw zwembadproject te bespreken??

Pool-Center-logo header menu

Bezoek onze winkel

Gentsesteenweg 274 A
B-9420 Erpe-Mere
België

Ook telefonisch staan we je graag bij met professioneel advies.

Ontdek ons volledig gamma zwembadproducten en accessoires.

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuws en acties.