Duik in luxe, zwem in stijl
Zwembad bouwen

Een zwembad bouwen ?

Ga voor een betonnen zwembad op maat van jouw wensen

Een zwembad is al lang geen onbereikbare droom meer die enkel toegankelijk is voor de hogere inkomens. 

Bij ons kan je terecht voor een betonnen zwembad dat voldoet aan de hoogste kwaliteit tegen een betaalbare prijs.
Je kiest helemaal zelf hoe jouw zwembad eruit zal komen te zien.
We gieten de zwembaden in beton en zorgen voor een afwerking tot in de kleinste details. 

Dit uiteraard volledig naar jouw smaak! Zo tover je je tuin om in een oase van plezier.

Overweeg je het plaatsen van een eigen zwembad en wil je die eerste duik niet lang meer uitstellen?

Kies dan voor een betonnen zwembad van Pool-Center te Erpe-Mere. Baantjes trekken, waterpret of heerlijk ontspannen, een zwembad in de tuin is altijd genieten.

Zwembad 230

Natuurlijk is het ook mogelijk om rolluiken en afdekkingen te voorzien. Kortom, met een betonnen zwembad kies je voor een zwembad volledig op jouw maat.

Voordelen

Het grootste voordeel van een betonnen zwembad is dat het je het volledig op maat kan laten maken. De inbouwdelen worden ingegoten zodat er geen risico is op lekken. Dit zijn echter niet de enige voordelen.

zwembadtechnieken

Pool-Center hecht enorm veel belang aan de installatie van technieken dat deze zorgvuldig, ordelijk en net geïnstalleerd wordt.
Dit om een goede werking van de installatie te kunnen garanderen en achteraf gemakkelijk onderhoud of vervanging te kunnen uitvoeren.
De foto’s illustreren dit.

Bij Pool-Center kan u ook terecht voor vervanging van bestaande of defecte toestellen zoals circulatiepompen , warmtepompen, automatische doseringen,….
Eveneens voor toevoegingen van automatische doseringen op bestaande installaties ( indien mogelijk) kan u bij ons terecht.

Bij Waterbehandeling zijn de 2 meest gebruikte systemen met chloorbehandeling of water hydrolyse.

Compact digitaal meet/doseersysteem voor zwembaden en spa’s

Ontsmetting

Een goede filterinstallatie is echter niet voldoende. In uw water dient tevens een ontsmettingsmiddel aanwezig te zijn dat er voor zorgt dat uw water 24 op 24 uur helder en vrij van ziektemakers is.

Op dit moment zijn er heel wat chemicaliën en technieken op de markt die u hierbij kunnen helpen. U mag echter niet vergeten dat alles voor- en nadelen heeft. Vandaar ons advies: hou het eenvoudig!

Vraag hierover ook steeds het advies van een ervaren zwembadbouwer!

Op dit moment is chloor, nog steeds, het meest gebruikte en betrouwbare desinfectiemiddel op de markt voor particuliere én publieke zwembaden of spa’s.

Waarom? Omdat de voor- en nadelen van chloor al decennia lang gekend zijn en wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat chloor een voortreffelijk ontsmettingsmiddel is voor zwemwater (en ook drinkwater).

Bovendien dient u dan slechts twee parameters op te volgen in uw water: de pH-waarde en de concentratie vrije chloor.

Blueplus Hydrolysis

h4 bluematic hydrolysis
Geen chemicaliën meer, hydrolise is een milieuvriendelijkere oplossing voor uw zwembad.
Het is eenvoudig: uit licht gezouten water (met een zoutgehalte quasi vergelijkbaar met drinkwater) produceert een titanium cel chloor om bacteriën, algen en chlooramines te vernietigen zonder residu of vervuiling achter te laten.
Het zout wordt automatisch gerecycled tot chloor. U geniet van een perfect gedesinfecteerd zwembad, in alle rust en comfort.

GEMOEDSRUST EN EENVOUD

VEILIGHEID

GEZONDHEID EN WELZIJN

CONSTANTE CHLOORPRODUCTIE

Voor de elektronische sturing hebben we gekozen voor het controleren van de stroom, een veeleisender technologie.
Deze technologie is moeilijk te beheersen en dus minder gebruikt op de markt, maar ze is veel doeltreffender dan
de zeer gebruikelijke technologie van de spanningscontrole.
De controle van de stroom zorgt immers voor een
constante chloorproductie, zelfs indien de cel gedeeltelijk verkalkt is, de pH verkeerd gestabiliseerd is, intens gebruik
van het zwembad of indien de omgeving van het zwembad beplant is met bomen.
Het is dus niet nodig om het niveau van de chloorproductie het hele seizoen door aan te passen, zoals bij de meeste andere toestellen moet gebeuren. Het tweede belang van deze technologie ligt in het proces van zelfreinigende cellen.

energiezuinig

SMART ENERGY
MANAGEMENT SYSTEM

bluematic verhoogt het eigen gebruik van opgewekte energie dankzi de P1 Data Module en Pool Command met als resultaat een slim zwembad met beperkte energiekost. Geschikt voor zowel nieuwe zwembaden of als renovatie toepassing een slim zwembad met beperkte energiekost. Geschikt voor zowel nieuwe zwembaden of als renovatie toepassing.

HOE HET WERKT

Werk al zwembadbouwer mee aan het zwembad van de toekomst en bouw slimme zwembaden!
Met de bluematic oplossing kan je op een eenvoudige manier elk zwembad slim en energiezuinig maken. Voor de eindgebruiker wordt het zo heel simpel om elk zwembad bedienen via de smartphone applicatie en voor de professional is er een platform om op afstand elk zwembad te monitoren. Koppel op een eenvoudige manier de blueplus toestellen zoals filterpomp, warmtepomp en waterbehandeling en krijg inzicht in alle parameters van het zwembad.
Even belangrijk is een energiezuinig zwembad. De bluematic P1 Data Module registreert via de P1 poort van de digitale meter de meterstanden en toont naast het actueel verbruik ook de eventuele overproductie.
Tenslotte maakt dit alles het mogelijk om jouw warmtepomp automatisch je zwembad te laten verwarmen bij een overproductie aan zonne-energie van je zonnepanelen, helemaal gratis dus!

Stel gerust je vragen

Contact Us

De winkel is enkel open op specifieke dagen.

* Van november tot februari is de winkel niet open op zaterdag.

Gesloten op zon-, feest en brugdagen.

Contact info

Openingsuren

Stuur ons een bericht